besoin d'un peu de Suede? (vet inte hur man gör appostofer åt fel håll)

Nej. Jag tänker inte skryta om mina språkkunskaper i mina rubriker. Ville bara säga att i mataffären kunde man smakprova Wasa knäckebröd och på montern var det en stor bild på ett rött trähus (här är ALLA hus i sten) och en svensk flagga en sommardag. Behöver du lite av Sverige? Var inte det lite småkul sådär? Och det får en att bli lite stolt liksom. Knäckebröd och skorpor. Det finns ju värre saker som ett land kan bli förknippat med.

Och på tal om Sverige: Innan varje reklampause i fotbolls-EM ser man en liten Fredrik Ljungberg ensam i bild. Måste vara någon fransk producent som tycker han är snygg...

Nu är morfar här. Han ser ut som hunden i den där Per Åhlin filmer. Det är roligt.

Även om Sverige åkte ut ur EM (men dom tog iallafall fler poäng och gjorde fler mål än Frankrike. Och det är ju bra det) så spelas det roliga matcher. Turkiet-Kroatien igår var en riktig höjdare även om man inte hejade på något lag. Som turk eller kroat skulle man nog få lite mindre hjärtproblem. Spännande var det iallafall. Och Holland-Ryssland ikväll var också kul. Ryssland var faktiskt bättre. Men det måste ju kännas lite surt att vinna över både Frankrike och Italien och sen åka ut mot...Ryssland. Men Ryssland - Turkiet låter ju inte som en drömfinal precis, även om det absolut inte är dåliga lag. Hejar på Spanien som alltid när Sverige har åkt ut (även om dom vanligtvis inte brukar komma så mycket längre än la Suede!!) men någon gång måste dom ju lyckas?? Ska döpa min framtida hund till Messi iallafall, onödigt vetande.

Ha det kul i the states sis.


Hatar sand. Det är verkligen överallt. Godnatt

så måste du falla

På Arlanda igen. Mitt andra hem. Var tvungen att smita iväg till datorn en stund, en allt för pratglad turk började prata med mig (puh! Nu satte sig en gubbe på min plats, nu slipper jag gå tillbaka). Vi hade precis suttit och pratat om att Sverige kommer att få möta ett lag ur dödens grupp om dom går vidare till kvartsfinal när han säger att Sverige mot Turkiet i kvarten skulle bli en bra match. Sljut mig..

Glömde helt bort att ta med mig filt. Det hade ändå inte fått plats men det hade nog varit varmare. Känns skönt att jag ska till varmare klimat. Fryser.


Godnatt

RSS 2.0