helt crazy liksom

En ganska sugig pask fasktiskt. Barnen ar hos mami o papi (skont!) och dom andra jobbar hela dagarna och kvallarna sa det ar bara jag hemma. Skont men trakigt ocksa. Det regnar och ar kallt. Maste kopa en halsduk. Akte in till stan och at pa deras resturang bara for att ha ngt att gora, sen tankte jag unna mig sjalv lite milka vitkokoschoklad (sand fran himlen!!!!!!) men efter att ha letat i hela stan efter en oppen supermarket tvingades jag inse att en sadan inte gar att hitta kl 16 en paskdag...Hm, inget gott pa hela kvallen och jqg har lovat mig sjalv att inte ata mer youghurt, for om jag ater mer kommer jag att forvandlas till en!!!

Vill se Sarah Sjostroms guldlopp pa 100 fjaril i EM, men det finns inte pa youtube o pa cpsvt kan man inte kolla om man inte ar i Sverige. Att ta guld pa ett langbanemasterskap nar man ar 14 ar STORT!! Har visar dom bara klipp fran simningen, och da bara pa fransar.

nej. hejsvejs

telling stories

Har fortfarande inte fixat internet pa rummet, och tills dess kanns det lite meningslost att skriva. Kan iallafall saga att igar kande jag mig som en akta frans nar jag bar en baguette fran strandgatan upp till bilen. Och sa kan jag saga att igar at vi middag i tva timmar och deras farfar tvingade mig att ata leverpastej, det har jag inte atit sen 1977, kande mig som phoebe i vanner nar hon traffar mikes foraldrar!

som svar till Jonorp: (kanner mig lite skitzofren; har ingen aning om hur det stavas!) jo maste verkligen akta sa att jag inte far rulla hem, dom ater sa sjuktmkt har!! Sen blir det ju inte battre av att dom ager en resturant!!

nej det far skrivas mer sen.
hejsvejs

tous le deux

hej nu ar jag i Frankrike. Har inte kopplat in min dator an, darfor orkar jag inte skriva sa mkt for de ar sa jobbigt for tangenterna sitter inte pa samma stalle som i Sverige! Men en sak kan jag saga; Damn you women som gjorde att jag offrade mina socksockar och min finaste pj. Har ar det kallt inomhus!! hoppas ni har det bra: kram (saknar Solverigh! hon ar absolut inte samma sak utan internet!)

puss

gone, gone, gone

Stockholm Arlanda. Känns lite ensamt, men jag pratar med Luke S på msn så det funkar ok ändå.
 Mum har skrämt upp mig så mycket så jag tror att alla jag ser ska råna mig, ska stanna här i Skycity vid datorerna. Så länge jag är bland folk kan det inte vara någon fara?


Flyget från Östersund gick väl sådär: Blev visiterad och sen glömde jag min mobil vid säkerhetskontrollen så att dom fick ropa upp den i högtalaren. Haha.

(Längre inlägg än såhär kommer jag nog inte skriva. Tycker inte om långa inlägg. Det är emot min religion.)

Pusshej


tomorrow is today

Ikväll bar det av. Att packa är väldans väldans svårt. Man vill ju ha med sig sina käraste saker, men man kan ju inte ta med sig allt och man kan ju köpa där. Men man vill ju inte springa iväg och shoppa det första man gör...
Hum. Nu väger min väska iallafall 18.5 kilo. Så jag har 1.5 marginal. Svårt det här...

Hej

Det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Jag är nog världens mest montona människa: Har suttit i cirkus två timmar och spelat bubble shooter på hamsterpaj och lyssnat på Håkan på repeat.
Vad är det för fel på mig?? Skärpning!
Imorgon blir det inget bubble shooter för min del, om jag spelar kommer någon jag älskar att dö!!
Måste vända tillbaka dygnet och fixa lite saker inför resan. Har jag boat tåg utan att jag vet om det??

natt

nånting säger mig att du kommer vara borta en lång, lång tid

Hörde Håkan Hellström nya singel för någon dag sen. "För en lång, lång tid" . Mäkta fin låt.
För att vara en förstasingel från en skiva av Håkan så är den väldigt lugnt, dom brukar ju av tradition vara ganska studsiga: "Känn ingen sorg för mig Göteborg", "Kom igen Lena" "Midsommarnattsdröm". Fast "Tretton" är såklart ett undantag.

Mitt tangentbord har börjat krångla; Bokstaven K kräver lite extra kraft. Jävla skitsak!

I want you to find happiness and stop having fun

Så. Nu har även dagen kommit när jag ska börja blogga på riktigt, regelbundet. Eller iallafall försöka. Känns roligare när man gör något annorlunda och därför har något annorlunda att skriva om. Om en vecka lite drygt åker jag! Det är Torhild som hon har gjort den här fina bloggen. Hon är inte dålig hon! :P Nej nu ska jag sova.


Hejhej

RSS 2.0